top of page
Anker 1 - Zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsfotografie

Zwanger zijn is een van de meest unieke en mooie periodes in het leven van een vrouw. Het is een moment waarop je volop geniet van het groeien van je buik en uitkijkt naar de komst van dat kleine wondertje dat je leven voorgoed zal veranderen.

Bij mijn zwangerschapsshoots wil ik je graag helpen om deze bijzondere tijd vast te leggen en de schoonheid van je zwangerschap te vereeuwigen. Tijdens de shoot nemen we de tijd om jou en je groeiende buik in beeld te brengen en prachtige, authentieke foto's te maken die je voor altijd kunt koesteren.

Een zwangerschapsshoot is het mooist tussen de 30 en 32 weken, wanneer je buik mooi rond is en je nog comfortabel kunt poseren. Het is daarom aan te raden om je shoot tijdig te plannen, liefst vóór de 36ste week.

 

" ​Super aangename fotoshoot, prachtig resultaat.

Een absolute aanrader 🤩
Karen stelt je 200%op gemak en geeft ruimte voor eigen ideeën/inbreng.
Volgend event weten wij alvast wie kiezen ✅ "

 

Timmy Diependaele

Kinderfotografie - Familiefotografie

De alledaagsheid van het familiegebeuren. Maar zo alledaags zijn deze relaties niet. Ze zijn uniek. En ze veranderen razendsnel! Vriend en vriendin worden man en vrouw, papa en mama. Baby's worden peuter, peuters worden kleuters, ...

You get the point. :-)

Terwijl we ons dagelijks bezighouden met werk, school en andere verplichtingen, vergeten we soms hoe kostbaar en uniek deze relaties zijn.

Als familiefotograaf wil ik jullie helpen om deze alledaagse momenten vast te leggen en om te zetten in blijvende herinneringen.

Een fotoshoot geeft jullie de tijd en ruimte om eens echt stil te staan.

'Moeten we nu echt gaan poseren en knuffelen op commando?'

Bijlange niet! We houden het spontaan en liefst van al blijf ik wat op de achtergrond. Af en toe durf ik wat instructies geven en tussendoor zorg ik voor de nodige afleiding. Een gezellig uitje als herinnering, daar streef ik naar.

" Dankzij Karen hebben we een mooie verzameling foto's van de kindjes, wat een pareltjes!

Het was een heel leuke eerste ervaring om een fotoshoot te doen van de kindjes en dat smaakt zeker naar meer in de toekomst.

Het was heel ongedwongen, spontaan en tof om te doen.

De communicatie was helder en Karen komt haar afspraken na.

Tot de volgende keer :-) "

Astrid Vandriessche

Trouwfotografie

Van het plannen van jullie droomdag tot het vastleggen van jullie mooiste momenten, ik sta voor jullie klaar als jullie persoonlijke trouwfotograaf.

Ik geloof in het belang van een goede communicatie en een goede klik tussen ons. Dit draagt bij aan het maken van prachtige en authentieke foto's die jullie herinneringen vastleggen. Bij mij hoef je je geen zorgen te maken over ongemakkelijke poses of onnatuurlijke momenten. Ik geloof in spontane, echte en emotionele foto's die jullie liefde en persoonlijkheid weerspiegelen.

Ik sta jullie bij vanaf de eerste kennismaking tot aan de laatste dans. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we jullie wensen en ideeën, zodat ik jullie dag op de juiste manier kan vastleggen. Op de dag zelf werk ik op de achtergrond en zorg ik voor een ontspannen sfeer, zodat jullie jezelf kunnen zijn.

Of jullie nu kiezen voor een kort of lang programma, ik sta voor jullie klaar om deze dag vast te leggen zoals jullie dat voor ogen hebben.

 

Als betrouwbare fotograaf garandeer ik kwaliteit en professionaliteit. Jullie trouwdag is uniek en verdient de beste herinneringen. Samen creëren we een prachtige reportage die jullie nog jarenlang zal laten terugdenken aan deze bijzondere dag.

 

 Met Karen heb je een fantastische trouwfotografe in handen!

Vanaf ons eerste contact was ze zeer enthousiast over ons concept en ze heeft onze koppelshoot prachtig vorm gegeven!

Ook onze trouwdag zelf is heel mooi samengevat in mooie en originele foto's.

Ook onze gasten waren enthousiast over haar verfrissende ideeën! "

Jelle Vervloessem

Studiofotografie

In mijn fotostudio ontvang ik klanten met open armen en zorg ik voor een warme en gezellige sfeer. Maar er is meer: binnenkort komt er ook een natuurlijke lichtstudio bij, die nog meer mogelijkheden biedt voor verschillende soorten fotoshoots.

In mijn studio ben ik in staat om verschillende soorten shoots te doen en speel ik met verschillende achtergronden, settings, en lichtinvallen. Zo kan ik de perfecte sfeer creëren om jullie beoogde resultaten tot stand te brengen.

" Karen zag, kwam en overwon. Ze overtuigde niet alleen ons met haar ideeën maar ook onze dochter. Audrey voelde zich meteen op haar gemak tijdens de fotoschoot, wat niet altijd evident is bij jonge kinderen. There was never a dull moment 😉 "

Lien Saerens

Thema

Elke periode heeft zijn eigen thema:

Valentijn, Pasen, Lente bloesems, Kerst, Communie, Mommy&Me, ...

Themashoots staan regelmatig op het programma.
Keep you posted!

🔔 COMMUNIE FOTOSHOOT 2024 🔔

NU TE BOEKEN

februari - maart

Studio of op locatie

-

Keuze tussen

🎉 Een proevertje

(30 min, 5 foto's incl.)

🎉 The full experience

(1 uur, 15 foto's incl., mogelijkheid tot enkele familiefoto's)

Anker 3 - Trouwfotografie
Anker 4 - Studiofotografie
Anker 2 - Kinderfotografie
Anker 5 - Thema
bottom of page